Unge ogx verdens vakreste kvinne

hvilke kjendiskvinner som tar seg best ut jevnt over. Til tross for sin unge alder har Kristina Pimenova lenge blitt omtalt som verdens yngste supermodell. I nesten alle kåringer og rangeringer er det Australia. Kristin Scott Thomas (49). Oppdatert, rangeringen til moteeksperten Sally Allen vekker oppsikt i britiske medier.

Her: Unge ogx verdens vakreste kvinne

For menn er det mye enklere. Byen med verdens lengste navn. Ikke overraskende er det USA som har vunnet flest ganger, med. Uansett om det skyldes VM eller ei så finnes det gode argumenter for at det kan være noe i det. Fædrelandsvennen, når skjønnhet ikke kommer innenfra, aftenposten. Yngst PÅ listen: Charlize Theron (34). Dame Helen Mirren (64). Men kan en kvinne fra Sør-Afrika bety at landet bør være øverst? Ser man på alle kåringer gjort av verdens vakreste kvinne de siste 25 årene så er det Charlize Theron som har vunnet flest kåringer i magasiner og på nettsider. Hun er blitt kalt verdens vakreste kvinne. I 1989 kom imidlertid Rita Paulssen til finalen. Da er svaret, selvfølgelig og naturlig, Norge. Se det utrolige hotellet her, demokratiet bestemmer.

Verdens Peneste: Unge ogx verdens vakreste kvinne

Såpass mange forskjellige land på førsteplass kåret av redaksjoner, journalister og modelleksperter betyr at det eneste som virkelig kan avgjøre det hele er demokratiet. Her kan du lese mer. Mens den spanske filmstjernen Penelope troner helt øverst, har den tyske supermodellen Claudia Schiffer (39) sikret seg andreplassen. Nest flest seire har India med. Kate Beckinsale (36). I 2014 vant hun Sports Illustrated-prisen «Rookie of the Year». Bella Hadid (19) og, barbara Palvin (22). For 3 dager siden. Srafrikanske Demi-Leigh Nel-Peters ble sndag kret til Miss Universe 2017.

0 tanker om “Unge ogx verdens vakreste kvinne

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *