Nakne svenske jenter kvinner søker menn

nakne svenske jenter kvinner søker menn

Hviler i  en  stor  mildhet med alle sine sinnssykehus panservogner barnemordere kriger En stor hvit mildhet som engang skal skape Mennesket. Uten kråker ville det være et tomrom i vinden, en skygge av savn bak øynene dine. Jeg har løftet mitt skogmanns-ansikt Derfor var jeg aldri med der neveslag i bordet satte punktum bak menns meninger. Hans Børli Livet Mitt liv er så fattig, sier du en fortrolig stund hos en venn. Hans Børli Jeg tror ikke Jeg tror ikke Gud sa Bli lys dengang i det første gry.

Nakne svenske jenter kvinner søker menn - Z

Da så han en stor fugl i halvlyset, den satt vaglet på veiviser-fløyen, sank inn i seg selv med hodet under den lange vingen. Alt blir så svimmelt og underlig. En bonde kjørte sitt plogspann over vårmarkene, og de to ble med ett tause. Ingen av mitt folk har noensinne eid et tre. Jeg kjenner de lave maurstiene mellom brukne strå på jorda, men også lengselens kongevei av lys med Guds fotspor står tegnet i stjernestøvet. Ad mørke omveger, over snublesteiner og myr og morass, hastet du langsomt gjennom låglendet mot høgdene med solrand over. Noe er hellig hevet over et lavland av tvil. Midt i eldgropa står en kvast av ung geiterams svulne knopper som nikker mjukt i vinden.

Videos

A muglierema piac in du culo.

Fitte: Nakne svenske jenter kvinner søker menn

Og lutende under min grå tyngde hører jeg en stemme bak i hodet, stille som skygger på veggen i lampelys: Be om sommerfuglvinger til din tanke hvis du vil sette et spor som varer. Hun er en jente fra Ålesund som lager pornofilmer som DU kan. Bjørkelegga oppi åsbrøttet renner hvitt nedover mørket, føttene mine synker lett i tiu jord mellom snøgrimene. Gikk langs vindens høge trekkfugl-stier, lengselens solgylte pilegrimsled, over myrull-myrene i evigheten. Tid som har sett alt, håpet alt, elsket Sein tid med lys av solefall over panna som kvinner i sorg. Det tør bli vanskeli, kær. Da skjer et under. Nei, når jeg griper om svai hickory og hogger til med spenstig svikt i håndleddene, da kan jeg kjenne kroppen min som en lykke, som en dyp musikk tonende ut i fingertuppene. Men også gråsteinen tror på en forvandling.

Nakne svenske jenter kvinner søker menn - Tube Anal

Pulsvotter et godt gammeldags vinterplagg: årene ligger grunt under huden på innersiden av magre håndledd; blodet kjølnes og strømmer kaldt tilbake i hjertet. Jeg arbeider på den hvert sekund, jeg vever den av dagrandsrødt, av blå-blått fra kveldshøgdene, av varmen under vingen til en fugl som sover på nattkvisten, av kornmo og mørke og min egen hviteste drøm vever jeg en gave til deg: Døden. Og spydet som gjennomboret hans venstre side så blod og vann kom ut, var tørrskáten på en furustamme som rann over ham den vinterdagen i sleppa inni Gråmyrberget. Se bare på aftenstjerna disse klare høstkveldene: Den skrider gyllent utforbakke på himmelen mot skogens syngende mørke på høgdene i vest stille, trygg Bare vi, som står så lavt i jordmørket, synes at himmelen og lyset stanser mot veståsen. Derfor kjenner jeg det ennå etter så mange. Og aldri tonte sangen slik med hjertefødte ord om fred og fryd på jorderik, som nå i gledens kor. En liten hendelse, så liten at den nesten er ingenting. Å leve det er igjen og igjen å stå opp fra de døde. Hans Børli Oppsitter Kont-Jo, venn og granne, Kont-Jo, kamerat! Hans Børli Oktoberkveld Det dirrer som en streng av mørk oktober mot klangbunn av den avgrunns-djupe natt. Hans Børli Vinternatt Jeg ser deg i sølvlys, for månen står i skogen av rim på ruta. Ingen klang i lufta, stille som i kjerkeklokka en messefallsdag. Undret hvem som hadde gått der hvergang jeg krysset mitt eget spor, visste hverken vei eller lei. Hans Børli I usle geile hoeren neuken sperma tongen koier I usle koier på strå og bar lån far og far hass far. Ligger og lyer på skogen og vinden. Hans Børli Poesi Hva poesi er? Hans Børli Drømmene Mine vidløftige drømmer, så flyktige og skjøre, utsatte som doggtung kingelvev spent ut over ei glenne i skogen der elgen ofte kommer lufsende i smådilt over måsan med horngreipa høgt løftet. Men hvem kan vinne over Døden? Prøver å skjule ørkenen bak et muggspist strå av smil. Lykke var det, stolthet edel og sky som linjene i kronhjortens hode, som sviktet i panterens steg. Men midt i mørket på dårskapens vei mot døden denne plutselige berøring, dette staggende tak i armen: Nei! Det er derfor blåklokkene er like blå hver sommer i graset. Barneøyne, barnesmil løser tru og splitter tvil. Hans Børli Kyndelsmesse På vinterens mest forlatte dag, mens sola stryker som ei skaskutt røy lågt over snøtoppene i sør, aner du våren som en usigelig sakte tone i skumringslyset: Livet sitter barhendt midt i frosten og spiller på en trefløyte, uten å ane. Nevner du ordet blomster, kjennes det som svik. Hans Børli Politikerne Der sitter. Det er som om hele snøvinteren dette boreale vanviddet av fykende hvitt stanser opp et øyeblikk, står og varmer sine blodløse spøkelseshender ved denne bittelille flammen av farge og liv.

0 tanker om “Nakne svenske jenter kvinner søker menn

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *