Main Page Sitemap

Vad riktiga kvinnor vill ha


Boken lyckliga relationer har hjälpt mig att bli en bättre partner och en närmare relation med tjejen jag kan verkligen rekommendera alla att läsa boken!
Han ska vara mogen, med mogen menas här att han ska kunna kvinna i berlin fyrlingar veta när man släpper loss och när det är allvar.
Extra bonus - som prenumerant är du med i månadsutlottningen av bokpaket med böcker som hjälper dig att leva ett smartare liv.
Jonas Svensson, Stockholm, att hålla en relation varm och levande är ett arbete och den här boken hjälper verkligen till med det arbetet.För mig är det tyvärr försent.Kvinnor tycker om en man som är lite hemlig om sig själv.Du får konkreta tips om allt från personlig utveckling, konkreta råd om dina pengar, familjeliv och jobbet - allt för att du ska kunna leva ett smartare liv.Thomas Bengtsson, Skogås "Jag älskar den.Det är såklart gratis att prenumerera.Tack för att ni har skrivit den.Själv har jag gömt den och använder den för att överraska min fru och bli lite mer spontan och mindre gnällig.Han får gärna vara lite mystisk.När hösten slår till och man gärna blir sittande som två påsar framför TV:n.Hon vill ha en snäll man med ett stort hjärta.Christina Karlsson, Göteborg "Det bästa är att man kan ha den när det blir lite tråkigt i en relation.

Jag har nämligen frågat.
I höstas frågade jag alla kvinnliga nyhetsbrevsprenumeranter hur deras idealman ska vara och här har jag sammanställt de vanligaste svaren:.

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap